KINOMAGASINET tilbys som eget kinomagasin for de kinoene som ønsker å bruke det til egen profilering.

Årets sommerutgave, nr. 5•2019, kom i rekordmange utgaver, hele ni versjoner.

«Vi er kjempeglade for responsen som vi har fått, og stadig flere kinoer ser på muligheten for å lage egne utgaver senere i 2019 og 2020», sier redaktør og daglig leder John Berge i JB Forlag.

Blant kinoene med eget kinomagasin sommeren 2019 finner vi ODEON Stavanger Sandnes, ODEON Oslo & alle andre ODEON-avdelingene (tre ODEON-versjoner, med andre ord), Fredrikstad kino, Ullensaker kino, Filmsentret Charlie i Porsgrunn og Krona kino i Kongsberg, samt den Egmont-eide kinoreklameleverandøren Media Direct Norge.

«JB Forlag har gjennom flere år vært en god leverandør av kundemagasiner og trykksaker for oss. Firmaet planlegger svært bra, med fokus på å holde tidsfrister, innenfor budsjett som avtalt,» uttaler Jon Einar Sivertsen, kommersiell direktør i Odeon Kino AS.

KINOMAGASINET er Norges yngste filmblad, og ble startet i 2012 (under navnet High-def). Vi skiftet navn i 2014 til KINOMAGASINET.