Halfdan Kjerulfsvei 6A, 1410 KOLBOTN
22 431 007

Ledige stillinger i JB Forlag

Selger søkes

Er du JB Forlag sin nye markedssjef? Vi opplever stor vekst og daglig leder trenger ekstra selger. Vi søker etter en målrettet og dedikert person som kan ta seg av annonsesalg, strategisk samarbeid og content-marketing for våre nettsider og magasiner: KINOMAGASINET, Scenemagasinet og VIDEOMAGASINET.

Skribent søkes

Vil du anmelde konserter/festivaler, besøke scener i Norge, skrive om film, eller anmelde film? Vi søker skribenter som på frivillig basis blir en del av frilansgruppen for KINOMAGASINET, Scenemagasinet og VIDEOMAGASINET. Vi kommuniserer via telefon, e-post og en Facebook-gruppe. Opplæring gis. Du får fribilletter på konserter og kinoforestillinger som «bonus», samt adgang til work-shops og forlagets sammenkomster.

Nettutvikler søkes

JB Forlag søker utvikler for forbedringer på KINOMAGASINET, Scenemagasinet og VIDEOMAGASINET. Vi har mange store planer rundt våre nettsider, og trenger derfor en utvikler som kan bistå oss med å implementere eller utvikle løsningene. Våre sider er basert på WordPress, hvor mange av våre løsninger er er satt sammen av en tidligere utvikler, som nå dessverre ikke lenger har muligheten til å bistå oss fremover. Du bør derfor ha god kunnskap i å programmere i PHP for WordPress.

Ta kontakt med John Berge

Du kan ta kontakt pr. e-post eller telefon 975 99007