[vc_row][vc_column width=»1/2″][vc_column_text]Trenger du gode dronebilder? Vi hjelper deg!

Med vårt profesjonelle dronekamera – merke modell Mavic Pro 2 – så kan vi avfotografere og filme hva du måtte ønske. Vi er kommersielt registrerte med RO1-lisens, og har gyldig forsikring, så du kan føle deg trygg på at alt skjer i sikre og gode rammer. Vi fotograferer og filmer også kun der det er tillatt. Vi lover deg høy kvalitet, og rask leveringstid!

Vi opererer med både total- og timepriser.

Og i de fleste tilfeller får du fri bruk og overdratt copyright av bildene til senere bruk (digitalt og trykk/print). Du får bildene levert enten/eller via en digital skytjeneste (Dropbox eller WeTransfer), eller på USB-minnepinne.

Vi fikser også bilder mht. redigering, restaurering m.v.

Vi påtar oss oppdrag over hele Øst- og Vestlandet, samt Sør- og Midt-Norge.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=»1/2″][vc_column_text]

OFTE STILTE SPØRSMÅL:

Hvor raskt kan vi få bildene?

Som regel to til tre dager etter oppdragsdatoen, ved digital levering (eks. WeTransfer, Dropbox). Hvis annen leveringsmetode (USB, Post) må opptil ti dager påregnes.

Eier jeg selv bildene som JB Forlag tar?

Ja, overført copyright er en del av totalprisen. Du gjør da selv hva du vil med bildene i etterkant.

Det er vanlig praksis at fotografer tar betalt for antall bilder kunden velger ut, og hva den skal benyttes til – privat bruk eller trykksak/digitalt. Men slik er det IKKE hos JB Forlag. Vi gir kunden tilgang og rettighet til ALLE bildene som blir tatt.

Kan vi ta et møte, eller samtale via videochat eller telefon før oppdraget?

Ja, svært gjerne. God planlegging er halve jobben!

Hvem fra JB Forlags tar bildene?

Det avhenger av vår kapasitet og andre oppdrag. I noen tilfeller vil både Per Mork og John Berge jobbe sammen. Du betaler IKKE noe ekstra for dette.

Vil dere bruke bildene andre steder?
Ja, hvis ikke annet er avtalt skriftlig forbeholder vi oss retten til å bruke bildene som en del av vår egen markedsføring (som eksempler på foto vi har tatt.)

Har dere lisens/tillatelse til å ta dronefoto og film?
Ja, det har vi.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][sc_gallery gallery_type=»grid» gallery_layout=»4x» gallery_gallery=»12732″][/vc_column][/vc_row]